Pretraga vesti

Unesite pojam za pretragu vesti
  • SVE GODINE
  • 2020.
  • 2019.
  • 2018.
  • 2017.
  • 2016.
  • 2015.
  • 2014.
PRETRAGA

PKT VESTI

Specijalno besplatno izdanje časopisa (Porezi i računovodstvo - odabrani tekstovi), poziv na pretplatu i besplatan online seminar (19. novembra), i informacija o novim članovima PKT tima

5. 11. 2020.

Poreska kancelarija Tatić poziva uspešne kompanije, preduzetnike i fizička lica da se pretplate na časopis POREZI I RAČUNOVODSTVO za 2021. godinu. Za potrebe reklamne kampanje pretplate za 2021, priredili smo specijalno izdanje časopisa Porezi i računovodstvo – odabrani tekstovi. Od više od 2.000 tekstova objavljenih tokom proteklih šest godina, odabrali smo 50 aktuelnih iz različitih oblasti.

Povodom pretplate za 2021. godinu zakazan je besplatan online seminar o novim propisima i drugim aktuelnostima. Na seminaru ćemo predstaviti i nove članove PKT tima. Seminar se održava 19. novembra 2020. godine.  

POREZI I RAČUNOVODSTVO - ODABRANI TEKSTOVI

Svrha specijalnog broja časopisa jeste da se širi krug potencijalnih pretplatnika upozna sa temama o kojima pišemo i načinom na koji objašnjavamo primenu propisa u praksi. Većina naših tekstova nastaje na osnovu realnih događaja iz prakse tj. radi se o analizama poslovnih transakcija koje redovno radimo za klijente. Naši tekstovi su konkretni, bez suvišnih detalja i sa preciznim instrukcijama o primeni propisa

PREUZMITE ILI PRELISTAJTE ČASOPIS

Ukoliko se pretplatite na paket koji obuhvata elektronsku verziju časopisa, u okviru internet aplikacije POREZI ONLINE, imaćete pristup kompletnoj arhivi časopisa i brojnim drugim sadržajima. Ovo je najbolja opcija za nove pretplatnike, kako bi nadoknadili sve što su propustili ranijih godina.

PRIJAVA ZA PRETPLATU

BESPLATAN ONLINE SEMINAR

Povodom brojnih propisa čije se donošenje očekuje tokom novembra i decembra, PKT organizuje promotivni online seminar - 19. novembra, sa početkom u 10:00. Prisustvo seminaru je besplatno za sve zainteresovane učesnike koji se prijave (broj mesta je ograničen). Prijava za trening vrši se elektronskim putem preko sajta www.pktatic.rs. 

Pogledajte program predavanja

PRIJAVA ZA TRENING

NOVI ČLANOVI PKT TIMA 

Počev od polovine novembra ove godine, PKT u svom timu imaće još dva nova člana. Kao značajno pojačanje, u uslovima kontinuiranog povećanja broja naših pretplatnika i klijenata, sa nama su: Filip Čubrić i Marija Burić – oboje sa višegodišnjim iskustvom u oblasti poreza i računovodstva, odnosno u delatnosti koja podrazumeva izdavanje časopisa, držanje predavanja i pružanje konsultantskih usluga. Filip je poslednjih godina bio urednik časopisa Privredni savetnik (pre toga savetnik i revizor), dok je Marija bila savetnica u istoj firmi koja je izdavač toga časopisa (pre toga bavila se revizijom finansijskih izveštaja). Suština je da oboje imaju objedinjena znanja iz dve ključne oblasti: poreza i računovodstva. 

Navedena okolnost dovodi do toga da je PKT, u odnosu na svoju konkurenciju, sada superioran ne samo u kvalitativnom, već i u pogledu broja stručnih savetnika i urednika koji su svakodnevno na raspolaganju zadovoljnim klijentima i pretplatnicima časopisa. Razmislite o tome, i za sebe i svoju kompaniju odaberite najbolje!

Uživajte u čitanju odabranih tekstova

Vidimo se (preko ekrana) 19. novembra!