PKT TRENING CENTAR

Trening centar

PKT redovno (nekoliko puta mesečno) organizuje jednodnevne treninge (seminare) prvenstveno iz oblasti poreza i računovodstva, deviznog i spoljnotrgovinskog poslovanja, privrednih društava, zarada i radnih odnosa i drugih aktuelnih oblasti poslovanja. Treninzi su specifičan vid edukacije koji imaju za cilj osposobljavanje polaznika za primenu propisa u praksi. Počev od 2020. godine treninzi se realizuju online - posredstvom internet platforme Zoom. Osim jednodnevnih treninga, povremeno organizujemo višednevnu obuku za poresko savetovanje.

Kome su treninzi namenjeni

Treninzi su namenjeni licima koja su neposredno odgovorna za primenu propisa, obračun poreza i vođenje poslovnih knjiga u svojim kompanijama: finansijskim direktorima, računovođama, zaposlenima u poreskoj službi idr.

VRSTE TRENINGA

  • Otvoreni treninzi – su unapred definisani po oblastima i temama, a namenjeni su svim zainteresovanim licima. Programi i datumi predavanja objavljuju se na stranici raspored treninga i putem medija.

    Treninzi su uglavnom jednodnevni, u trajanju od nekoliko sati. Pojedini treninzi traju dva dana.

  • In-house treninzi – su zatvorenog tipa, prilagođeni specifičnim potrebama pojedinačnih naručilaca. Namenjeni su zaposlenima u istoj kompaniji.

    Polazeći od toga da svaka kompanija ima svoje specifičnosti, program, obim i dinamika predavanja posebno se utvrđuju u dogovoru sa menadžmentom.