PKT TRENING CENTAR

Trening centar

PKT redovno (nekoliko puta mesečno) organizuje jednodnevne treninge (seminare) prvenstveno iz oblasti poreza i računovodstva, deviznog i spoljnotrgovinskog poslovanja, privrednih društava, zarada i radnih odnosa i drugih aktuelnih oblasti poslovanja. Osim jednodnevnih treninga, povremeno organizujemo višednevne specijalističke obuke.

Treninzi su specifičan vid edukacije koji imaju za cilj osposobljavanje polaznika za primenu propisa u praksi. Počev od 2020. godine treninzi se realizuju online – posredstvom internet platforme Zoom, a počev od maja 2022. godine treninge realizujemo u tzv. hibridnoj formi: online uz prisustvo učesnika u Trening centru PKT - na 36. spratu West 65 Tower.  

Kome su treninzi namenjeni

Treninzi su namenjeni licima koja su neposredno odgovorna za primenu propisa, obračun poreza i vođenje poslovnih knjiga u svojim kompanijama: finansijskim direktorima, računovođama, zaposlenima u poreskoj službi idr.

VRSTE TRENINGA

  • Otvoreni treninzi – su unapred definisani po oblastima i temama, a namenjeni su svim zainteresovanim licima. Programi i datumi predavanja objavljuju se na stranici raspored treninga i putem medija.

    Treninzi su uglavnom jednodnevni, u trajanju od nekoliko sati. Pojedini treninzi traju dva dana.

  • In-house treninzi – su zatvorenog tipa, prilagođeni specifičnim potrebama pojedinačnih naručilaca. Namenjeni su zaposlenima u istoj kompaniji.

    Polazeći od toga da svaka kompanija ima svoje specifičnosti, program, obim i dinamika predavanja posebno se utvrđuju u dogovoru sa menadžmentom.