Aktivirane su nove funkcionalnosti aplikacije Porezi Online

09.11.2017.
 

Kao rezultat kontinuiranog unapređivanja elektronske verzije časopisa, kojoj se pristupa preko sajta porezionline.rs, aktivirane su nove funkcionalnosti koje ćemo ukratko opisati.

1. Inovirana je naslovna strana i aktivirana stranica: Aktuelno. U okviru ove stranice objavljivaćemo informacije / objašnjenja o svim pitanjima koja budu aktuelna između dva broja časopisa. Pristup ovim vestima / informacijama imaće samo korisnici aplikacije. 

2. Na naslovnoj strani će se, osim naslova aktuelnosti, uvek prikazivati naslovi poslednjih pet ubačenih mišljenja organa državne uprave i naših odgovora na pitanja. Na taj način će korisnici svakodnevno moći da prate nove sadržaje. 

3. Nova funkcionalnost jeste i mogućnost prelistavanja svakog broja časopisa. Naime, osim mogućnosti pregleda pojedinačnog odabranog teksta, instaliran je program koji obezbeđuje prelistavanje kompletnog broja časopisa, čime će i pretplatnici elektronske verzije časopisa imati uvid u ceo časopis, uključujući i korice. Ova funkcionalnost dostupna je i vidljiva tek nakon prijave (logovanja) korisnika.

4. Konačno, razvijena je tzv. sugestivna pretraga - koja podrazumeva da se prilikom unosa pojma u polje za pretragu nakon četvrtog (i svakog narednog) slova nude raspoloživi rezultati (poput pretrage koja postoji na google-u).

U narednom periodu očekujte dodatno usavršavanje aplikacije!

PORESKA KANCELARIJA TATIĆ d.o.o.

©Copyright 2013 | All Rights Reserved.

Prijava za trening newsletter